Taxi Josse Assen          (+31)(0)6-25353655          info@TaxiJosseAssen.nl

De zakelijk vervoer header van Taxi Josse Assen.

ZAKELIJK VERVOER:

 

Zakelijk

 

Taxi Josse Assen verzorgt zakelijk vervoer in regio Assen en daarbuiten.

Kwaliteit, service, representativiteit en flexibiliteit staan hoog in het vaandel. Onze chauffeurs beschikken over alle benodigde papieren.

 

Voor de zakelijke uitstraling rijden we in representatieve, luxe auto’s (BMW 520d '10 en Opel Vivaro Combi '15) vrij van reclame-uitingen en altijd schoon.

De chauffeurs hebben een uitstekende wegen-kennis en zijn communicatief goed onderlegd in zowel de Nederlandse als Engelse taal.

 

Wij kunnen onze zakelijke klanten 24 uur per dag, 7 dagen in de week een op maat gemaakte vervoer oplossing bieden. Ook kunnen wij voor u de vervoer regie uit handen nemen voor bijvoorbeeld congressen, diners of vergaderingen, maar ook transfers naar vliegvelden voor uw gasten of relaties.

 

Auto-service

 

Als u na een zware dag op kantoor, na een vergadering, zakenlunch of diner besluit een taxi te nemen bestaat de mogelijkheid om tegen een geringe vergoeding uw auto op elke gewenste locatie te laten afleveren. U bestelt dan gewoon een taxi met extra chauffeur.

 

Relaties

 

Indien u relaties voor eigen rekening reizen, kunt u ze aanbieden gebruik te maken van onze diensten, u relaties worden dan van of naar het vliegveld, hotel of restaurant gebracht tegen dezelfde tarieven als u, zo reizen uw relaties een stuk voordeliger en worden uitstekend begeleid vanaf het moment dat zij uit het vliegtuig stappen, zowel voor u als voor uw relaties een geruststellende gedachte.

 

Betaling

 

Als bedrijf heeft u bij ons de mogelijkheid op rekening te rijden, u ontvangt dan wekelijks of maandelijks een duidelijk overzicht van de gereden ritten, voor uw gasten bestaat de mogelijkheid per creditkaart te betalen. Wij accepteren alle gangbare kaarten.

 

Bent u een zakelijke klant?

Neem dan contact met ons op via (+31)(0)6-25353655 of info@taxijosseassen.nl

© Josse Taxi Service Assen 2015                                                                                              Taxi Josse

Vreelanden 4

9407 EM  ASSEN

 

(+31)(0)6-25353655

 

                                                     Info@TaxiJosseAssen.nl

Pinbetalingen met Payleven. Mastercard, Meastro, Visa en V-Pay wordt er geaccepteerd.